FÖRELÄSNINGAR

Låt hjärtat vara med

Grunden till ditt Personliga Ledarskap är Självkärlek

Föreläsning
Föreläsning

En föreläsning om att kunna leda sig själv i livet är grunden till att leda dig själv och andra från en plats av innerlighet, autenticitet och framgång oavsett om du är förälder, lärare eller företagsledare.

SJÄLVKÄRLEK är en av de viktigaste delarna i ditt personliga ledarskap och är vad föreläsningen inspirerar till. Resan dit börjar i oss själva för att stärka självkänslan genom goda möten med oss själva och andra.

Föreläsningen är för dig som vill leva inifrån din sanning, i autenticitet och att leva och möta andra från den platsen. Därför allt börjar och slutar i dig.

  • En föreläsning som bjuder in till nya perspektiv, insikter, frågor som skapar reflektioner och verktyg som provas under föreläsningen. Verktyg som du direkt kan använda dig av i din vardag för att leda dig själv i livet med glädje och harmoni.
  • Föreläsningen bjuder också på glädje, bemötande, attityd, förhållningssätt, funderingar kring rädslor, drömmar, supertalanger, kanske tillfällig förvirring och vem vet, rent av tårar – ja, helt enkelt allt som är du och det som livet bidrar med.
  • En och annan igenkännande aha-upplevelse bjuder Anna dig troligen också på – ”För jag vill få dig att känna!” För i det ögonblicket när vi kommer i kontakt med våra känslor kommer vi också i kontakt med vår passion.

Anna förläser från en plats av hängivenhet, ödmjukhet, acceptans, stor visdom och kärlek som bidrar till en trygg, tillåtande och avslappnande atmosfär för dig att skapa förståelse kring dig själv och ditt självledarskap.

Hjärtligt välkommen
Anna Numell

 

Föreläsning
Föreläsning
Röster om Låt hjärtat vara med

”Skulle så gärna vilja ta med hela min familj, ja egentligen alla jag känner, detta behöver ju alla ” Patricia

”Var uppfylld av en känsla av lugn och tillit när jag lämnade föreläsningen” Anita

Ord från deltagarna om känslan de bär med sig: ”tillit, värme, villa ha mer, något alla behöver, när jag kan boka tid”.

Föreläsning: Se Barnet Bakom Diagnosen

En föreläsning som vill skapa perspektiv och förståelse för att se barn och ungdomar med olika bokstavskombinationer utifrån ett känslo- och energiperspektiv.

Efter många års erfarenhet med att arbeta med de här barnen och ungdomarna vill jag dela med mig av mina erfarenheter och kunskap. Det för att jag ser det växande behovet av det för deras hälsa och välmående. För att skapa känslan hos dem att de är ok precis som de är.

Allt för ofta reduceras de till sin diagnos/ sitt beteende och erfarenhetsmässigt grundar det sig ofta på en oförståelse. Och/eller kanske en oförmåga att se och möta individen bakom diagnosen.

Väldigt ofta besitter de talanger (läs SUPERTALANGER) som ofta går förlorade för att de inte råkar passa in i kontexten. Skolan är ett exempel på en sådan kontext.

I rätt miljö (indivuduellt) och med rätt förutsättningar kan de visa sina kunskaper och genialitet som i skolans kontext idag kanske inte synliggörs.

Detta är något JAG vill ända på och det är därför denna föreläsning har skapats och vad den handlar om.