Integrerad Bodysession med Kranio Sakral Terapi

KRANIOSAKRAL BEHANDLING

KranioSakral behandling är en manuell teknik som utvecklats ur den Osteopatiska läran. Som terapeut möter jag upp kroppens och dess vävnad genom olika lätta handpositioner för att stödja och assistera din kropp tillbaka till optimal hälsa.
Tekniken är framtagen utifrån de vågrörelser som naturligt sker i all vävnad i våra kroppar. Med lättheten i beröringen skapas möjligheten att nå djupare in i kroppens system.
Det går att behandla alla delar av kroppen och vanliga besvär som KranioSacral behandling har god effekt vid är: Olika sorters värk i kroppen – huvud, axlar, nacke och rygg. Kroniska smärta – leder, muskler och nervsmärta. Tinnitus, sömnsvårigheter, magproblem och stressrelaterade symtom m.m.
Du som Klienten är alltid påklädd under behandlingen.
Ditt fokus som klient är på att vara närvarande i stillhet och bara vila under behandlingen, helt enkelt ha en skön slappnande stund.
Vid första behandlings tillfället får du redogöra för din sjukhistorik och vad du varit med om i livet. Det är till stor hjälp för terapeuten att ha kunskap om det som kan ha en inverkan på dina nuvarande symtom.

JAG SOM TERAPEUT

Som kroppsterapeut med mångårig erfarenhet att behandla, stödja och assistera mina medmänniskors kroppar till för dem optimal hälsa har jag valt att ta nästa steg och fördjupa mina kunskaper.
Min grund och utbildning är som Cert. Massageterapeut, Hälsopedagog, Beteendevetare, yogainstruktör samt Heart IQ Coach. Min grundfilosofi är att jobba integrerat med alla delar av oss människor och från ett HOLISTIKST perspektiv.
Nu vidareutbildar jag mig inom den Kranio Sakrala läran och erbjuder därav mina behandlingar till reducerat pris under min utbildning.

BOKA BEHANDLING

Via wow annanumell.se eller per telefon på 0704 – 053 110.
Behandlingen är 45minuter (första tillfället 60 minuter då vi börjar med ett samtal om var du är, din kropp och dina behov).
Din Investering: 650 kr elevpris (ordn. Pris 900kr)
Du har nu även möjligheten att investera i 3 behandlingar för 1.500 kr. Investeringen betalas då vid vårt första möte.  
Vid investering i 3 behandlingstillfällen; de bokas inom en 6 månaders period.
Du kan betala via swish alt bankgiro.
Önskar du läsa mer om den Kranio Sacral läran finner du mer info genom att klicka -> HÄR