Kraniosakral Terapi

KRANIOSAKRAL BEHANDLING

Kraniosakral behandling är en manuell teknik som utvecklats ur den Osteopatiska läran. Som terapeut möter jag upp kroppens och dess vävnad genom olika lätta handpositioner för att stödja och assistera din kropp tillbaka till optimal hälsa.
Tekniken är framtagen utifrån de vågrörelser som naturligt sker i all vävnad i våra kroppar. Med lättheten i beröringen skapas möjligheten att nå djupare in i kroppens system.
Det går att behandla alla delar av kroppen och vanliga besvär som Kraniosakral behandling har god effekt vid är: Olika sorters värk i kroppen – huvud, axlar, nacke och rygg. Kroniska smärta – leder, muskler och nervsmärta. Tinnitus, sömnsvårigheter, magproblem och stressrelaterade symtom m.m.
Du som Klienten är alltid påklädd under behandlingen.
Ditt fokus som klient är på att vara närvarande i stillhet och bara vila under behandlingen, helt enkelt ha en skön avslappnande stund.
Vid första behandlings tillfället får du redogöra för din sjukhistorik och vad du varit med om i livet. Det är till stor hjälp för terapeuten att ha kunskap om det som kan ha en inverkan på dina nuvarande symtom.

JAG SOM TERAPEUT

Som kroppsterapeut med mångårig erfarenhet att behandla, stödja och assistera mina medmänniskors kroppar till för dem optimal hälsa har jag valt att ta nästa steg och fördjupa mina kunskaper.
Min grund och utbildning är som Cert. Massageterapeut, Hälsopedagog, Beteendevetare, Yogainstruktör samt Heart IQ Coach. Min grundfilosofi är att jobba integrerat med alla delar av oss människor och från ett HOLISTISKT perspektiv.
Nu vidareutbildar jag mig inom den Kraniosakrala läran och erbjuder därav mina behandlingar till reducerat pris under min utbildning.

BOKA BEHANDLING

Via wow@annanumell.se eller per telefon på 0704 – 053 110.
Behandlingen är ca 45 minuter (första tillfället 60 minuter då vi börjar med ett samtal om var du är, din kropp och dina behov).
Din Investering: 650 kr elevpris (ordn. Pris 900kr)
Du har nu även möjligheten att investera i 3 behandlingar för 1.500 kr. Investeringen betalas då vid vårt första behandlingstillfället.  
Vid investering i 3 behandlingstillfällen; de bokas inom en 6 månaders period.
Du kan betala via swish alt bankgiro.
Önskar du läsa mer om den Kraniosakral läran finner du mer info genom att klicka -> HÄR

Referens: 

”Anna Numell har påbörjat sin utbildning till Kraniosakral Terapeut och behandlingsmetoden har sitt ursprung från osteopatisk medicin.
Jag har utbildat terapeuter i 20 år och min yrkesbana började för 32 år sedan. Vid ett av kurstillfällena fick Anna öva på mig.
När hon lade händerna på mig så kände jag per omgående Wow, hon har ”det”. Hon har förmågan att omedelbart att få kontakt med hälsa och korrigera det som skapar symptom och sjukdom. Anna kan verkligen skapa en relation med en kropp för det finns en nivå av kunskap som man inte kan studera sig till, en nivå som bara ”finns”.
Den har Anna!
Jag vet att redan nu så kommer Anna kunna hjälpa många, många människor med olika åkommor och som terapeut kommer hon kunna skapa magi för människor.
Jag kan varmt rekommendera vem som helst att gå till Anna för Kraniosakral terapi och gör det med stor entusiasm och gott samvete.”
~ Jörgen Tranberg