COACH/ MENTOR

Röster om Annas Vägledning:

”Anna är en närvarande kärleksfull vägledare. Hon är äkta, öppen och mycket inkännande. Anna speglar mig, får mig att bli sedd och känna mig accepterad för den jag är.  Hon ser min storhet som gör att jag även vågar vara svag och lättare får kontakt med mitt sanna jag. Anna lyssnar bortom min hjärnas logik och lyssnar in hela mitt väsen, mitt hjärta, min intuition. Precis det jag behöver.   Kärleksfull energigivande vägledning som gör att min självtillit ökar. Leder till att jag vågar ta de stegen jag vill ta mot förändring. 
Som vägledare är Anna tydlig med att sätta en struktur för samtalet, vilket skapar en trygghet jag kan vila i. 
När Anna delar med sig av sin egen story och livserfarenhet berikas jag. Glowing Anna!” ~ Jenny Åsenlund
”Tack själv💜 för att du möter mig där jag är, känslan för mig är att du bryr dig på djupet och verkligen vill till botten av min begränsning och för din enorma ärlighet.” ~ Carina Johansson

 

Coachning och vägledning
Coachning och Mentorskap

VÄGLEDNINGSSESSION med Anna

Är du redo, villig och nyfiken att ta nästa steg i din utveckling och utforska mer av det som är DU?
Är du redo att omfamna och upptäcka ännu mer av den potential du besitter?
Är du på fullt allvar villig att ta ansvar för din medvetenhet?
Då är jag redo att bidra till dig i det till 100%! Så låt oss samarbeta för ditt högsta bästa, ditt hjärtas längtan och din själs sanning!
Du har alla svaren du behöver inom dig så jag ställer  frågor till dig för att öppna upp för de svaren. Jag kan inte lära dig något du inte redan vet, bara inspirera dig till att minnas det som redan finns inom dig. Jag bidrar till dig att minnas vem du är, din kraft, din potential och allt som du är. Du föddes med allt du behöver och du har en gåva som är unik för just dig, som är meningen att du skall dela med världen.  Nyfiken på att ta reda på vad just din gåva är?
Sessionerna skapas unikt utefter dig och ditt och mitt samarbete.  Min guidning under sessionen är ur mina intuitiva förmåga.
Sessionerna bygger på ett samarbete mellan dig och mig som vägledare. Jag skapar strukturen och ramarna där att du kan känna dig trygg och hållen i allt som är du. Det är du som gör jobbet. I detta samarbete kan allt hända och är du nyfiken på att veta vad så

BOKA EN SESSION GENOM ATT  KLICKA HÄR ->

Vi börjar alltid med ett INNERLIGT samtal för att lära känna varandra och ta reda på hur just vårt samarbete ska se ut för att fungera på bästa sätt. 
En av mina viktigaste värderingar i min profession är att alltid skapa mervärde för Dig. När du kommer för en session innebär det att jag samtidigt ger dig verktyg och redskap som gör att du inte ska behöva komma tillbaka, för att du kan skapa allt du vill i ditt liv och lever som den bästa versionen av dig själv.
I vägledningssamtalen är jag inte där i första hand för att vara din vän. Jag är i första hand där för att bidra till dig att bli ditt allra bästa jag och bidra till dig att minnas din inre potential, din renhet och lyskraft och din livsuppgift och uppfylla ditt hjärtas längtan och din själs sanning. Jag är i första hand där för att bidra till att väcka insikter till ökad medvetenhet.
Det kan innebära att jag stundvis kan uppfattas och upplevas av dig som både obekväm, provocerande, utmanande och arrogant –
JAG KOMMER ALLTID VARA DET MED DEN STÖRSTA KÄRLEKEN TILL DITT SANNA JAG ♡
Med kärlek  ❤ Anna
Några av verktygen jag använder mig av:
 Heart IQ, Hjärtintelligent och Intuitive Coachning, Emotionell intelligens, urålderlig visdom, kroppsbehandlingar, Kraniosakral kunskap och behandlingar, healing, tranformationsverktyg, forskning, andningsövningar, yoga, medveten närvaro, access, EFT/ tapping m.m.
”In the silence you can hear your soul whisper the known melody of your spirit”
For some ”stillness in movment” or ”movment in stillness” will be the path to your clarity” ~ Anna Numell