AKTUELLT

♡ Trauma Awareness – Kurs eller induviduellt (NY KURSSTART I JANUARI, maila mig för mer info.)

Kursen är för dig som önskar att få större förståelse för hur dina trauman påverkar ditt liv och hur de idag kan hindra dig från att leva mer levande. Hur du med kunskaper i hur vårt nervsystem fungerar och hur du kan använda din kropp och ditt andetag; för att släppa på trauman som blockerar din livsenergi på ett vackert sätt.I ett inlägg i eventet kommer jag dela en längre text om trauma för dig som vill läsa mer.Kursen har fokus på de praktiska delarna för att du skall får en kroppslig förståelse för denna kunskapen. När du har en upplevelse i din egna kropp för vad det kan bidra med till dig har du lättare att använda övningarna vi kommer gå igenom i din vardag. Det är det som är kursens syfte.För att sakta och i din takt börja släppa på energiblockeringar som hindrar dig från att leva fullt ut det liv du önskar och för att kunna skapa magiskt harmoniska relationer med såväl dig själv som med andra.Delar av kursens innehåll:

– Grunder i trauma medvetenhet
– NS reglering och NS förståelse
– Andnings- och avslappningaövningar
– Rewire Therapy
– Somatic Coaching
– Kunskaper om vagusnerven/ vagus toning

♡ Kraniosakral session för barn och unga

Ni som känner mig vet att mitt hjärta klappar extra mycket för barn och ungas hälsa och välmående.Därför har jag tagit ett beslut om att ge bort 2 behandlingar/ vecka till just barn och unga (över 8 år) som har ett behov av att kunna varva ner och finna balans i sitt nervsystem. (Barn och unga mellan 8-18 år)Kan vara för dig som: ~ upplever mycket stress och prestation. ~ mår dåligt psykiskt. ~ har svårt att varva ner och/ eller sova. Det kommer inte vara någon speciell turordning för vem som får behandlingarna. Utan jag kommer känna in vem som har störst behov i nuläget. Tiderna som är tillgängliga är på tisdagar när jag är på Eko-logiskt, på Köpmansgatan 4 i Falkenberg. Vid väldigt speciella skäl, kan jag göra undantag från ovan. Dela gärna så fler barn och unga kan får möjligheten till stöd via denna vackra terapi form.

♡ Kraniosakralterapi session ~

Du kan boka en session med mig Anna som jobbar som Kraniosakral terapeut.

Mer information finner du under fliken: Kraniosakral Terapi

Finns för fysiska behanflingar i Falkenberg och Köinge, du kan också boka session ”Hemma hos” eller session på distans. Kontakta mig på mail wow(at)annanumell.se alt sms till 0704-053110

Natur ~ Likt ~ Vis med Anna & Anna

Nu har jag och Anna Ekholm varit ute på roadtrip med Gudrun (husbilen). Vårt projekt är således ”sjösatt”. Någon gång i augusti/september ger vi oss ut igen (då på längre tur). Vad är det vi har tänkt då? Lyssna gärna, videon via länken nedan:

https://www.facebook.com/TheAmason/videos/743236440204394

Tipsa oss gärna om spännande människor ni skulle vilja lyssna till. Fler filmklipp finns på tidslinjen (det kommer länkar till sociala kanaler).

Vi värnar om allt det som är naturligt och äkta. Allt från naturlig självläkning, att leva i samklang med naturen, att följa såväl våra inre som naturens olika årstider och holistisk hälsa.

Heart to Heart. Öppet och äkta. Det är vår vision.

Med värme Anna & Anna