OM ANNA NUMELL

Vem är Anna?

På min CV står det att jag är Beteendevetare, Hälsopedagog, Kraniosakral terapeut, Heart IQ coach och yogainstruktör.

Framförallt är jag en medmänniska, livsnjutare, drömmare, mamma och människa med allt vad det innebär.

Mitt hjärta klappar mycket för att bidra till mina medmänniskors med att skapa inre frid och harmoniska realtioner. Att återknyta kontakten med sig själva, sin styrka och sitt hjärtas längtan. Och leva sina drömmar i harmoni med sig själva och vår jord.

Extra mycket klappar mitt hjärta för att bidra med detta till barn och ungdomar. Genom att inspirera, spegla, ställa frågor, dela perspektiv, visdom, erfarenheter och kunskaper inom många olika områden. Framförallt genom att praktisera och integrera verktyg inom självledarskap. 

Detta gör jag på olika sätt i det jag sysselsätter mig med på dagarna, i såväl mitt företag (ICU – inspiration) genom främst Coachning/ Mentorskap, Kroppsbehandlingar, Cirkelarbete, föreläsningar, utbildning samt genom olika former av samarbeten som jag skapat likväl som övrig tid i mitt livet. 

Att möta människor där de är och se dem för den de är, och att bidra till dem genom att spegla det tillbaka tills de kan möta och se det i sig själva är en gåva. Utifrån en medmänsklighet, medkänsla och massor av kärlek genom möten.

Med kärlek Anna ♡