KRANIOSAKRAL TERAPI

KRANIOSAKRAL BEHANDLING

FALKENBERG, KÖINGE och DISTANS SESSION

– Vill du minska din stressnivå och känna dig mer avslappnad?

– Upplever du värk i muskler och leder?

– Vill du ha mer klarhet och fokus? 

Då kan Kraniosakral behandling vara något för dig.

Behandlingen är mycket varsam och syftar till att assistera kroppen egna självläkning.

Kraniosakral behandling är en manuell teknik som utvecklats ur den Osteopatiska läran. Som terapeut möter jag upp kroppens och dess vävnad genom olika lätta handpositioner för att stödja och assistera din kropp tillbaka till optimal hälsa.

Tekniken är framtagen utifrån de vågrörelser som naturligt sker i all vävnad i våra kroppar. Med lättheten i beröringen skapas möjligheten att nå djupare in i kroppens system.

Det går att behandla alla delar av kroppen och vanliga besvär som Kraniosakral behandling har god effekt vid är: Olika sorters värk i kroppen – huvud, axlar, nacke och rygg. Kroniska smärta – leder, muskler och nervsmärta. Tinnitus, sömnsvårigheter, magproblem och stressrelaterade symtom m.m.

Du som Klienten är alltid påklädd under behandlingen.

Ditt fokus som klient är på att vara närvarande i stillhet och bara vila under behandlingen, helt enkelt ha en skön avslappnande stund och låta kroppen jobba. 

Vid första behandlings tillfället får du redogöra för din historik och vad du varit med om i livet kopplat till kroppen. Det är till stor hjälp för terapeuten att ha kunskap om det som kan ha en inverkan på dina nuvarande symtom.

JAG SOM TERAPEUT

Som kroppsterapeut med mångårig erfarenhet att behandla, stödja och assistera mina medmänniskors kroppar till för dem optimal hälsa väljer jag att ta ständigt lära och fördjupa mina kunskaper.

Min grund och utbildning är som Dipl. Kraniosakral Terapeut, Cert. Massageterapeut, Hälsopedagog, Beteendevetare, Yogainstruktör samt Heart IQ Coach. Min grundfilosofi är att jobba integrerat med alla delar av oss människor och från ett HOLISTISKT perspektiv.

BOKA BEHANDLING

Via wow(at)annanumell.se eller smsa till 0704 – 053 110.

Behandlingsession (fysisk) är ca 45 minuter.

Behanlingssession på distans 20 minuter.

Önskar du läsa mer om den Kraniosakral läran finner du mer info genom att klicka -> HÄR 

Referens: 

”Anna Numell har påbörjat sin utbildning till Kraniosakral Terapeut och behandlingsmetoden har sitt ursprung från osteopatisk medicin.

Jag har utbildat terapeuter i 20 år och min yrkesbana började för 32 år sedan. Vid ett av kurstillfällena fick Anna öva på mig.

När hon lade händerna på mig så kände jag per omgående Wow, hon har ”det”. Hon har förmågan att omedelbart att få kontakt med hälsa och korrigera det som skapar symptom och sjukdom. Anna kan verkligen skapa en relation med en kropp för det finns en nivå av kunskap som man inte kan studera sig till, en nivå som bara ”finns”.

Den har Anna!

Jag vet att redan nu så kommer Anna kunna hjälpa många, många människor med olika åkommor och som terapeut kommer hon kunna skapa magi för människor.

Jag kan varmt rekommendera vem som helst att gå till Anna för Kraniosakral terapi och gör det med stor entusiasm och gott samvete.”

~ Jörgen Tranberg (Lärare på Kraaniosakral utbildningen)